От тук имате възможност да правите заявки за филми и/или сериали, които бихте искали да гледате онлайн, но към настоящия момент не са качени на нашият сайт. Освен това от тук бихте могли да направите заявка за качване на ваши филми.

Моля имайте предвид, че понякога някои заявки могат да бъдат забавени във времето и дори отказани, в случай че към момента на вашата заявка са трудно достъпни или напълно неоткриваеми. Това се отнася предимно за най-новите филми/сериали, чиято премиера се е състояла в рамките на последната 1 година. Също така някои филми биха могли да бъдат свалени от сайта, ако собствениците на авторските права го поискат.

    Филм ИграленФилм ДокументаленСериал ИграленСериал Документален


    ДаНе


    ДаНе    Ако разполагате с линк(или линкове) към видео файл(или файлове), може да го/ги поставите тук. Моля поставяйте всеки линк на отделен ред. Ако не разполагате с такъв линк, но имате файла на компютъра си, моля напишете това в полето, за да се свържем с вас по имейл и да ни изпратите файла.    Ако филмът/сериалът се нуждане от превод на български и разполагате със субтитри, бихте могли да ни изпратите линк/линкове към тях.