Doctor Who(2005) Season 2 / Доктор Кой Сезон 2

Doctor Who(2005) Season 2 / Доктор Кой Сезон 2

Описание:

Епизод 0 резюме: Прероденият доктор се завръща с новото си тяло, за да спаси светът отново. - Този път заплахата е агресивна извънземна раса, наречена "Сикоракс". Те се опитват да превземат Земята и да поробят човечеството. Както винаги, докторът е единствената надежда за спасение. Но за съжаление този път той лежи в безсъзнание, в домът на Джаки. Дали човечестово ще успее да се спаси...

Епизод 1 резюме: Докторът и Роуз се озовават на "Нова Земя" - нова планета, на която човечеството се е преместило, поради смъртта на Слънцето. На пръв поглед всичко изглежда като рай и сбъдната утопия, но скоро картината започва да се променя. Те отиват в болница, в която мистериозно лекуват нелечими болести и разкриват мрачната тайна зад успехът на болницата.

Епизод 2 резюме: Докторът и Роуз отиват в Шотландия от 19-ти век, където срещат кралица Виктория. Те се опитват да я защитят от освирепял върколак и банда убиващи монаси-воини.

Епизод 3 резюме: Крилитарианците - агресивен извънземен вид, който има силата да възприема формата на жертвите си. Този път те избират да се заселят в гимназията "Дефри Вейл", където се опитват да създадат суперкомпютър, чиято изчислителна мощ идва от умовете на зомбираните деца. Целта на този суперкомпютър е да дешифрира "кодът на Създателя", който ще им даде безгранична сила, чрез която могат да бъдат господари на времето и пространството. Роуз, Докторът, Сара Джейн Смит и К9(куче-робот) обединяват сили, за да попречат на амбициозните намерения, на не особено добронамерените Крилитарианци.

Режисьор(и):

Мел Бруукс

В ролите:

Били Пайпър, Дейвид Тенант, Джон Бароумън, Катрин Тейт, Фрима Агияман

Държава(и):

Великобритания, Канада

Година:

2006

Трейлър:

ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН ОТ ТУК:

Епизод 0 - Коледно нашествие
Оценка:
Отвратителен!Не ми харесва.Не е крайно зле.Харесва ми.Страхотен е! (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>