Doctor Who(2005) Season 3 / Доктор Кой Сезон 3

Doctor Who(2005) Season 3 / Доктор Кой Сезон 3

Описание:

Епизод 0 резюме: Докторът е озадачен от внезапната и мистериозна поява на млада жена( Фрима Агияман) в булчинска рокля , на неговият кораб(ТАРДИС). В този епизод Докторът се опитва да разкрие връзката между появата на жената и извънземен план за унищожение на Земята.

Епизод 1 резюме: Когато болницата, в която работи младата студентка по медицина Марта Джоунс, внезапно се оказва транспортирана на Луната, тя обединява сили с Доктора, за да заловят избягал извънземен затворник... преди кислородът им да свърши.

Епизод 2 резюме: Докторът отвежда Марта Джоунс в Лондон от 1599г., където три вещици се опитват да използват новата пиеса на Уилям Шекспир, за да осъществят пъклените си планове.

Епизод 3 резюме: В този епизод Докторът и Марта отиват на "Нова Земя", където тя е отвлечена от двама автокрадци и отведена в подземна магистрала, където останките от човечеството живее във вечно пътуване.

Режисьор(и):

Мел Бруукс

В ролите:

Били Пайпър, Дейвид Тенант, Джон Бароумън, Катрин Тейт, Фрима Агияман

Държава(и):

Великобритания, Канада

Година:

2007

Трейлър:

ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН ОТ ТУК:

Епизод 0 - Избягалата булка
Оценка:
Отвратителен!Не ми харесва.Не е крайно зле.Харесва ми.Страхотен е! (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>