Doctor Who(2005) Season 4 / Доктор Кой Сезон 4

Doctor Who(2005) Season 4 / Доктор Кой Сезон 4

Описание:

В този сезон на Доктор Кой, се завръща носителката на множество награди(сред които международната "Еми") - Катрин Тейт, която отново се превъплащава в ролята на Дона Нобъл(позната на тези, които са гледали коледният бонус преди началото на 3-ти сезон - "Избягалата булка"), като новата спътница на Доктора. Двамата отново се впускат в опасни и вълнуващи приключения - те се озовават в Помпей(голям античен римски град) от 79г след христа, разследват серия от жестоки убийства(в които е замесена самата Агата Кристи) и отиват до планетата на, от пръв поглед, зловещите Од.
0. Пътешествието на прокълнатите резюме:
ТАРДИС се блъска неочаквано в нещо и се озовава на борда на туристически кораб, изработен и декориран като Титаник. Корабът превозва туристи от планетата Стоу и е в орбитата на Земята, откъдето пасажерите биват телепортирани на Земята, за да отпразнуват Коледа. Те се озовават в Лондон, но градът се оказва смущаващо празен и пуст. Планетата е заплашена от унищожение. Макс Каприкорн - собственикът на компанията, стояща зад пътуването, се опитва да я злепостави и унищожи, като умишлено накара кораба да катастрофира и да унищожи цялата планета(Земя), с което ще избие милиарди хора, което на тяхната планета(Стоу) се счита за огромно престъпление. Целта му е да отмъсти на борда на директорите, които са му забили нож в гърба и са му отнели компанията. Докторът, Астрид и още няколко пасажери се впускат в ожесточена борба с неговите "Небесни Домакини", за да му попречат. Но дали ще успеят и каква ще бъде цената?
1. Съучастници в престъпление резюме:
"Адипоуз Индъстрис" изобретява супер-ефективно хапче за отслабване. На пръв поглед всичко изглежда обещаващо, без странични ефекти, и резултатите на клиентите са зашеметяващи - за 5 дни "горят" 5кг тегло. Но... скоро след това реалността започва да се оказва съвсем различна. Странни неща започват да се случват около тези, които приемат новите хапчета. Оказва се, че вманиачена извънземна бавачка, използва мазнините в телата им, за да създаде нов вид "деца" - Адипоуз, за извънземните си клиенти. Хората започват да умират и само Докторът може да им помогне...
2. Огньовете на Помпей резюме:
Докторът и Дона, се озовават в древен рим и по-точно в Помпей от 79г. н.е., където вулканът Везувий заплашва да унищожи града, а хората придобиват странни пророчески способности и телата им се превръщат в камък. Извънземна раса от каменни чудовища, наречена "Пировайл", обладава жреците в града и създава култ към себе си. Планетата на Пировайл е била унищожена и сега те са тук, за да превземат Земята и да построят своя империя. Докторът ще бъде изправен пред ужасяващ избор - дали да спаси живота на 20 хиляди души или целия живот на Земята?

Режисьор(и):

Алис Трогтън, Грейъми Харпът, Джеймс Стронг, Дъглас Макинон, Колин Тиг, Юрос Лин

Продуцент(и):

Сузи Лигат, Фил Колинсън

Сценарист(и):

Гарет Робъртс, Джеймс Моран, Кейт Темпъл, Ръсел Т. Дейвис, Стивън Грийнхорн, Стивън Мофат, Хелън Рейнър

В ролите:

Били Пайпър, Дейвид Тенант, Джон Бароумън, Елизабет Слейдън, Катрин Тейт, Фрима Агияман

Държава(и):

Великобритания

Година:

2008

Трейлър:

ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН ОТ ТУК:

Коледен бонус - Пътешествието на прокълнатите
Оценка:
Отвратителен!Не ми харесва.Не е крайно зле.Харесва ми.Страхотен е! (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>